Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Can c er fortfarande.

Canser. Utan chanser, ledsagas ni iväg.
Blir även ett ansikte som hjärtat aldrig skådat,
ett glas fyllt utav tomhet.
Sköra glas. Till bottenlösa schakt, som ändå splittras.
Om livets band i bostäver stämmer.
Då står jag först i kön och väntar.

En saknad, som fyller tomma glas upp till kanten.




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-01 22:17



Bookmark and Share


  Armo
Minnenas smärta, skriven i skön lyrik; rytmiskt, poetiskt och bara sorgligt ljuvligt.
2012-06-05

  LassO
vackert skrivet om nåt sorgligt
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson