Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetshaiku




Ömhetens fridsljus

Lugn vrå att sjunka ned i

Vara den man är




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-02 01:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-06-03

  LenaJohansson VIP
som det bör vara...fint
2012-06-02

    ej medlem längre
FinT
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP