Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regnet

Utanför mitt fönster är det sommar, men regnet porlar sakta ner
i mitt hem är det mörkt men i mitt inre är det ljust för jag ser
allt det fina som komma skall
ty livet har en bestämd mall
Efter död kommer liv, efter hat, kärlek
styrka efter man varit vek
En gåva att se detta har jag fått
i mina mörka stunder när jag outhärdligt dåligt mått...




Fri vers av Niclas W
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-02 16:02



Bookmark and Share


  LassO
känns som speciellt
2012-06-03

  Ljusletaren
Ljuvliga ord/kram
2012-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt...
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Niclas W