Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångesten höll på att bli hennes död men någon

såg henne och övergav henne inte....




Ångest och oro råder i vår värld...

Befrielsen från ångesten varade i många år

men den gav inte upp sin trohet mot henne

Hon tänkte att allt var utrett i hennes inre

men varje sår som var rotat i hennes djup

behövde läkas...Hon hade som hon alltid

gjort blundat och trodde en tid att hon 

var hel...Hon hade lärt sig av församlingar

att det bara var att tro så skulle hon bli hel..

Hon fortsatte vara blind en tid,och förstod 

sen att hon blev inte fullkomligt hel.. och

det skapade ett totalt beroende till Jesus

och relationen stärktes och kärleken

gav henne allt hon behövde....

Det finns ingen framgång i hennes liv

men det rymmer ett djup och en

befriande kärlek till Herren,som såg mig

när döden var nära och som förlät mig allt....




Fri vers av marie-helene
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-02 18:36



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-06-17

  Bibbi VIP
"det skapade ett totalt beroende till Jesus"

...mitt läge också.
2012-06-16

  anits VIP
Mycket fina berörande och tänkvärda rader
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene