Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-när poeter tystnar -

alla ni, tänk på
hur Beethoven skrev sina skönaste verk efter att han blivit helt döv;
vad han skänkte världen av glädje och tröst kunde han inte ana...
det som stängde hans väg övervanns av musiken...
poet - låt orden sjunga igen till tröst för dina vänner här - och glädje




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av vera gade VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-02 19:57

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl utbasunerat:)
2012-06-26

  Gunwale VIP
Bra, hoppas han (...) läser detta.
2012-06-04

  Rise Little One
Vilken uppmuntran... Tack för dina fina ord.
2012-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att uppmuntra varandra. Tack.
2012-06-02

  Björn Nilsson VIP
Jaha, det finns en 'övrig genre' som heter 'brandfackla' - det har jag lyckats undgå att se tidigare. Nåväl, i dessa kalla dagar kan det behövas värmande ord samt verbala paraplyer mot allt kallt som regnar ner! Hoppas jag kan bidra med något framöver. Fast det är ju alltid svårt att veta i förväg hur andra uppfattar ens trevande försök.
2012-06-02

  Jan Widströmer VIP
An die Freude
2012-06-02

    ej medlem längre
Mycket uppmuntrande!
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP