Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa moln


Svävande
små
moln

fluffiga
mjuka

Men
diffusa
otydliga
kan endast ana dem
sluter jag ögonen
borta

Svävande
små
moln

vill så gärna se
vill så gärna
veta
Men
svävande
små
moln
flyger snabbt




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-02 21:05



Bookmark and Share


    Samed
Svårt att hålla fast moln, särskilt när vinden är hård... öh. Jag ska nog gå och lägga mig. Jag hoppas att du ser klart snart igen!
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart