Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halvtid, haiku

 
snart dax för halvtid?

lite välförtjänt vila

se'n andra halvlek




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson