Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag byter.

Jag byter.
Jag byter bort allt.
Möblerar om i mitt hjärta.
Det som så länge varit fastklistrat rycker jag bort.
Allt är tomt.
Allt är borta.
Nu spökar endast tomheten i mitt hjärta.




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast