Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas ni förstår.

Jag har ett gäng nya favoriter:

Klusterbomb

Klöverfält

Krutong


En är ful men låter fint förutom när den används
En är fin och låter som ett efternamn
En är ganska god

Tre som aldrig slutar klinga:

Fackultet

Glaskropp

Kaskad

Tre utan skydd:

Nerv

Floskler

Hostmedicin



Det här kan aldrig komma någonvart.






Fri vers av Sársauki
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-06-03 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sársauki
Sársauki