Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppåt väggarna... (en resa mot toppen)

en perfekt fasad
började spricka

äntligen fann han fästen
för att få grepp

att klättra vidare...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-03 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric