Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 jan 2012 (jag på bilden ^^)


Trädkronor av kristall

Här ensam i kylan med snö som omringar mig,
åt vilket håll jag mig än vänder ser jag vitkalkade träd,
den tjocka dunmattan under fötterna knarrar
sjunker sakta ner,

känslan omfamnar mina sinnen
men kylan griper tag i min själ
hela jag domnar sakta bort,

trädens grenar som spretar ut
kan jag känna riva i mitt hjärta.

En stark vind omringar mig
lägger fällben
och jag faller omkull.

Medans en tår sakta rullar ner
fryser till is
tar jag mitt sista andetag,

och det sista jag ser innan mina ögon sluts
är trädkronor av kristall som täcker himlen.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 12:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar ditt sätt att skriva + att bilden var jättebra.

/kram
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning