Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöregn

Snöregn som sveper förbi mitt ansikte
Likt dig när jag inte är vaken
Tårar som fastnar på fönstret
De regndroppar som finns i mina ögon
Varje gren full av is
Varje hjärta med smältande kärlek
Vart vinden än blåser
Vill jag känna mig hemma
Om du är borta
Då vill jag längta
Be mig inte stanna
För jag finns




Fri vers av DearCoconut
Läst 191 gånger
Publicerad 2012-06-03 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DearCoconut
DearCoconut