Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus Kristus lugna chockvågor av kärlek











Jesus Kristus lugna chockvågor av kärlek

En strid ström utav ljusets mirakel

Men Han vet att jag inte klarar av för mycket ömhet

Jag blir en härdsmälta om Han inte lugnar sej

Jag kan inte förändra hela världen

Jag hungrar efter fred och rättvisa och glädje

Inatt behöver behöver jag lugn och frid

Jesus är i rummet, och förbarmar sej

över min panik och desperation,

Han vet vad jag behöver, Han viskar

ömt mitt namn och jag får vila i Hans frid.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-03 19:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen.
2012-06-03

  Bibbi VIP
Amen.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP