Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...........


Julia du sköna, varför detta val?

Om dagen, om natten jag saknar dig min vän.
Julia du sköna som vi aldrig får se igen.

Om dagen du lever i blomman på äng.
Om natten jag möter dig i drömmen från min säng.

Julia du sköna, varför detta val?
Julia du sköna, mitt hjärta du stal.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-03 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP