Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Vakuum

Kan ej förtälja hur svårt det är att sinnesro finna.
Jag är stum och saknar medel att någonting besinna.
Det är blott ett vakuum, mörker, en ekande tom sal.
Finns bara smuts och svärta, smärta, ångest och samvetskval.
Har sårat.
Totalt spårat.
Ett Vakuum skall vara tätt.
Men mitt vakuum är varken hållbart eller lätt.
Jag kan bedyra att försöka laga det som går,
laga och rena mina egna och andras sår.




Fri vers (Fri form) av MemoryLane
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-03 20:18



Bookmark and Share


  Dafina
ett ord: Wow!
2012-06-03

    ej medlem längre
stark text, som förtäljer mycket. gripande vackert.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane