Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...minst...


Tusenbitarspussel

Jag lägger pussel på sne
Jag lägger pussel på tvären
Jag lägger pussel för tre

Jag har så jäkla bråttom att pussla ihop allt det här
men jag har ingen mall att lägga efter,
jag vet inte längre hur det är.

Jag lägger bitarna på känn, eller efter några få fragment.
nu gjuter jag pusslets botten, det ska sitta likt cement.

Jag lägger pussel in och ut
Jag lägger pussel upp och ner.
Jag lägger mitt tusenbitarspussel allena när ingen ser.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane