Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Min själ är rusig

Min själ är rusig
den kommer aldrig att bli tam
den älskar att älska
har svårt att vara monogam

Min själ är rusig
likt den i 'Bernart de Ventadours'skrift.
Men hans själ var mer kontrollerad, inte helt ute på vift.
Han skrev om kärlek och glädje, en text så ömsinnt och vacker
Där nämndes ej ensamhet, olycklig kärlek eller ångestattacker.

Min själ är rusig, och hela jag med den.
Kanske att den kan stillas och hållas.
Men det får vi se sen.




Fri vers (Fri form) av MemoryLane VIP
Läst 1737 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-03 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP