Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt

Det fortsätter
vad du än gör
och allt man egentlig har
är valet att stå kvar
eller ej
för hur du än gör
står och faller du
som en i en mängd




Fri vers av Nerak
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak