Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kreativitet, haiku

 
vår kreativitet

skulle kunna användas

till så mycket gott




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson