Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väger blickarna i sina händer

att se världen i motljus
eller genom vattenspeglingen
är för tillfället det mest omvälvande




Fri vers av aPorcupine
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine