Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hela kroppen på botten


Aldrig tidigare
Ett mer estetiskt fulländat fall

Varje detalj
Förtjänade sin plats
Ångest, smärta och skam
Allt, gestaltades galant




Fri vers av blåljus
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus