Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans


Döden minns hur varmt det var
den där jävla dan
då du, mitt allt
med åtta ord
gorde mig skyldig till självmord




Fri vers av blåljus
Läst 375 gånger
Publicerad 2012-06-04 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus