Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


När ingen hör att du skriker

Rännstenens avgrund jag ej längre vill se, nu försöker jag ta sats upp
jag räknar ett - tu - tre.
Tar sats från ett men kommer ej ens till två.
Kommer ingenvart då trappans steg är för få.

Jag ropar efter hjälp, skriker tills rösten tar slut.
Men jag hör bara mitt eget eko som till sist ebbar ut.

Om ingen hör dig när du skriker, får du ta sats från magen
och aldrig, aldrig sluta kämpa, det är den tidlösa lagen.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP