Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

35 idag hurra hurra din dag vi fira

För 35 år sen
du såg dagens ljus,
lärde dig krypa och går
prata och sjunga.

Du fann kärleken i
din pappa som du
troget lyssnade på.

Din mamma följde honom
troget genom åren
då de kärleksfullt tog
dig under sina vingar.

Du växte och växte,
fann kärleken om och
om igen.

Dina älskade barn, som
du tackar Gud för busar
runt dina ben, då du
lagar mat.

Idag du 35 år fyller
din pappa följer varje
steg du tar från sin himmel
och lyser upp din
dag.



Många kramar till dig från
mig många år vi delat,
många minnen vi pratar
och skratt.






Fri vers av Filosofen2
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-04 09:59



Bookmark and Share


  mickech
grattis!!
2012-06-04

    ej medlem längre
Tyckte den var sådär, ingen spännande dikt. Behövs mycket mer jobb på denna.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2