Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoningen




Han lade näsrygg, nacke mjukt vinklad
mot hennes rodnade kind

Leendet slungas, bröstkorg vidgas
lungor flämtar, målar regnbågar med nyfunna vingar
när himmel smektes fri, från frågor
Hans läppar smakade utav hallon
och försoning

Ur sluten blick, förståelsen
bunden att slå inom hjärtan
som älskar


och varma fingrar - åter - flätas












Fri vers av Baystream
Läst 807 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-04 12:03



Bookmark and Share


  aol
så vackert vännen,
2012-12-24

    ej medlem längre
fantastiskt
2012-06-05

  LenaJohansson VIP
vackert!
2012-06-05

    ej medlem längre
Magnifikt
Åter en text att älska och återvända till

Bokmärks
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream