Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även dikten Bädd inleds med samma första rad men är i övrigt helt annorlunda...




Krutrök

 

Natthimlens rodnad
av krigets krutrök och eld
mänsklighetens skam

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-04 12:40



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så bra du fick till orden.
Den vackra naturen + den hemska verkligheten.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H