Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Lycklig och förvånad"

"Du gör mig lycklig och förvånad"

Lycklig över att du är i min famn
Lycklig över dig och mig
Lycklig över att bära få ditt hjärta
Lycklig över att få vara din
Lycklig över att få dela mitt liv med dig
Lycklig över att veta att det är mig du drömmer om
Lycklig över att du är du och bara min

Förvånad över hur mycket kärlek du har att ge
Förvånad över att man kan älska någon så mycket som jag älskar dig
Förvånad över hur du har orkat stå ut med mig
Förvånad över hur man kan vara så underbar som du
Förvånad över att du vill vara min
Förvånad över att du står kvar trots att livet är skört
Förvånad över att himlen sänt ner sin bästa ängel till mig

Ja "du gör mig lycklig och förvånad"




Fri vers av FrökenABC
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC