Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Gudomliga Knullet








*

I det gudomliga
när Kraften äntligen
får full acess
när allting fylls
med kåthet
och tenderness
Det är då
änglarna gråter
När själen
får födas igen
och kropparna jubla ljus




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-04 16:28



Bookmark and Share


  MaTao
Gillar särskilt kombinationen "kåthet och tenderness"
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP