Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borderline Blues





Jag är inte psykotisk, men jag är inte psykiskt frisk

Jag har ett rasande övergivet sviket barn i bröstet,

som jag försöker trösta och överösa med ömhet

Den själsliga smärtan har satt sej i min kropp och de

flesta dagar har jag problem med att komma ur sängen

Förhoppningsvis så håller jag på att födas på nytt,

vet inte för vilken gång i ordningen i mitt liv

Jag får inte kontakt med mina starkaste känslor,

går på medicin som stänger av psyket och känslorna

Jag är inte psykotisk, men jag är inte heller frisk,

jag är inte schizofren, men jag är inte vid mina

sinnens fulla bruk, jag är väl vad doktorerna brukar

kalla: Borderline.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-04 17:56



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Instabil personlighetsstörning: IPS

Reseverar mig mot
"..störning..".

Men Bordeline betyder ju att
ligga på gränsen.

Jag tänker att du
i ditt skarpa iakttagande
av dina känslor, gör
dig till extra skör.
En extra skörhet, på gott och ont.

Väl beskrivet !!
Med vänliga hälsningar
från en som tack
och lov fått sin Borderlinediagnos
slopad. Denna skräpdiagnos.

Fick en ny i stället:).
2012-06-04

    ej medlem längre
Troligen är skrivarjaget inne i en tid av samma dårskap där vi alla befinner oss,med den skillnaden att skrivarjaget fattar detta-detta gör skrivarjaget till en ovanligt receptiv varelse!

Så skall Blues skrivas-tycker jag!
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP