Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misantropins Murare

Era munnar
De ofrånkomliga bisatserna
Som mönstertapeter på min vägg
Orden som tappat sin klang

Som Gazaremsan
Bland blockader och territorialvatten
Det förs ett krig bland boskapen
Vi kommer aldrig att kunna återvända

I öst talar de om blodröda solar
Träd som blommar i färger ingen sett
Dessa motsatsförhållanden och fabriceringar
Tiger de alla om, trots att de inte har någon rätt

När tilläts vi förlåta syndarna?

Vi är svärtan
De namnlösa ansiktena
Likt hororna på Konungarnas boulevard
Slut dig till oss i Dödens parad

I utkanten
Har jag fortfarande samma skjorta som igår
Och jag skriver för idioter
Mördare om ni så vill

När kommer synderna förlåtas?




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-05 12:14



Bookmark and Share


  Nina.H
Du skriver som en sann rebell!
Mäkta imponerad!
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea