Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är som en dans på rosor... Där av vi älskar dessa underbara doftande blommor.


Dansen på rosor kan stickas och få oss att vila ut oss

Livets vandring kan liknas
vid rosor.

Livets lyckliga dagar, då
drömmar slår i uppfyllese
vandrar vi längs rosenbladen
och solar gott.


Då vi vilset söker nya mål
irrar vi längs de gröna bladen
så vi tappar balansen och faller

Vägen upp mot rosenbladen
kantras av taggarna vi behöver
sticka oss på, för att minnas
varför vi behöver ta vara på våra
lyckliga stunder.

Sorg bringar till att vi söker upp
lugnet, sveper om oss de röda, gula,
blodröda, rosa eller vilka färger vi gillar
så vi finner trygghet och orkar
ta hand om det vi skapat.




Fri vers av Filosofen2
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-05 14:15



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Nu börjar det likna något :) brava
2012-06-05

  Bibbi VIP
"Sorg bringar till att vi söker upp
lugnet, sveper om oss de röda, gula,
blodröda, rosa eller vilka färger vi gillar
så vi finner trygghet och orkar
ta hand om det vi skapat."

Suveränt formulerat.
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2