Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lek.


ögon som ler

dom har sett allt

det du ser

djupa antedag

samla ihop

allt som pirrar och flyger
inuti

men ge inte för mycket

inget hopp

för då förlorar

vi spänningen.




Fri vers av bulb
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-06-05 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bulb