Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Maskros

Jag vill inte längre plocka maskrosor
då jag känt doften av en lilja.

Verkligheten kan vara hård, ibland ful
men vacker om man 'det där lilla' vill urskilja.

Jag ska rensa mina rabatter från ogräs, lort och från parasit.
Där ska sedan vara frodigt av nektar och skönhet så ren och vit.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-05 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane