Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr och misstro..

Ett brustet hjärta går aldrig att laga,
ärren finns alltid kvar även om man försöker dölja dem,
de blir allt djupare för varje nekande och man känner för att ge upp,
JAG GER UPP!!

varje ny är bara ett försök till att agera startkablar,
försöka laga, starta, ge och ta..
varje gång är en ny spricka,
varje gång mister jag tilltro till människan,

MÄNNISKAN!!

AVGRUNDENS ÄCkel,
jag och alla andra..




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-06 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist