Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

mina fingrar
längs din ryggrad

strävt

och det är just det jag tycker om
det unika

tar ytterligare ett andetag


låter mig själv luras för stunden




Fri vers av AliciaK
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-06 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK