Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En början på en författarkarriär.


I Love your bum!

I love your bum! Nettan...

Varför kommer den åka så långt bort?

Jag kommer ju dö av min heta längtan.

Det gör ont när den är borta

Min ängslan kommer spåra

I mitt djup kommer allting såra


Hela du är som en erogen zon som behöver sin hjälp

Jag brister isär och ber dig stanna kvar

Jag behöver din rumpa igen bar



Fast egentligen kommer du sakna mina händer.




Fri vers (Fri form) av Fontana di Trevi
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-06 21:36



Bookmark and Share


  MemoryLane VIP
Så sant ;)
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fontana di Trevi

Senast publicerade
I Love your bum!
* Se alla