Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya jag

Jag trodde jag kunde få min dröm

Jag känner att steget är taget och det bakom mig är inte jag längre.
Att se igenom sig själv och finna intet, är en hemsk upplevelse.

Gråa toner spelas upp inom mig och jag låter dem trollbinda mig.

Tankar små kryper över min hjärna och borra sig in.
Rymden känns inte stor nog längre för det som växer.
Orden flyter igenom ådrorna igen och fyller mitt hjärta.

Drömmen flyr bort och jag ler åt dess flykt.
Drömmen vittrar sönder framför mig och jag skrattar.
En ström av tårar rinner ner för mina kinder och jag exploderar.

Jorden rämnar och orden flödar fritt ut ur skapelsen.

Att känna denna känsla igen, Ordet, levandes inom mig åter.
Gårdagen är det förflutna för jag ser bara framtiden.
Kalla dagar betyder inget för mig längre.

Undersköna bilder skapas ur mina händer och mina ögon.
Något som jag trodde lämnat mig hade bara gömt sig bakom all "glädje".

Det gammal betyder inget för mig längre, för jag har sett stegen framför mig.
Ett steg i taget kommer jag ta på denna smala väg, för jag vill inte falla ner i dimman igen.

Fingrarna brinner av orden som forsar ut genom dem.

Åren som gått är bara minnen och inget mer.
Morgondagen kommer ge mig nya minnen, men bara minnen.

Ilskan har aldrig funnits, utan bara varit en teater.
Någon borde ha berättat det för mig.

Drömmen är nu borta, men jag är hel igen.
Rymden börjar fyllas ut och kommer spricka igen.
Ögonen är inte längre blinda för det som verkligen finns.

Morgondagen är vackrare än jag någonsin kunnat föreställa mig.

SSB 12-06-07




Fri vers av Nosferatu Arucard
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-07 00:22



Bookmark and Share


  Vildaste
otroligt bra!!!
2015-01-25

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Att se igenom sig själv och finna intet, är en hemsk upplevelse. ...

SPARAD* <3
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nosferatu Arucard
Nosferatu Arucard