Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdsmästare Svens testamente

Du kan springa för livet

men inte springa ifrån döden

Svens testamente lyder

till mina barnbarn som aldrig besökte mig

skänker jag mina tomburkar

innehållet är vad ni gav mig

Till mina söner som alltid hade bråttom härifrån

skänker jag mina bromsklossar

så ni kan stanna upp i livets språngmarsch

Mina svärdöttrar som föraktade mig

får alla mina speglar

så att ni kan se er själva

Min älskade hustru

fick all min kärlek

nu får du saknad

men också alla pengar och huset och bilen och mina verktyg

Tack

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-07 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Roligt!
2012-06-07

    ej medlem längre
Så hemskt, att låta barnbarnen ta hand om sarkasmen deras föräldrar planterade i Svens trädgård. Sista raden berättar om vad Sven har för grundläggande värden. Ingen vacker syn, Svens trädgård är ingen oas för mig.
2012-06-07

    ej medlem längre
Aj aj så kan det gå. Mycket bra skrivet.
2012-06-07

    Doll
Smärtsam men ack så tänkvärd. Mycket bra.
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver