Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And still...

And still... It never crossed my mind
that everything was real in my dream.
How could I know? I am human kind
and I had doubt everything I've seen.

I didn't know a mirror has a bottom
behind glass somewhere on the wall.
But I suppose I should have push the button
and meet you there just before it falls.

The mirror'd broken into million pieces
but every piece reflected how I feel.
I'm lost in agony of fundamental misses
what was a dream and what was really real?

I have no answers. I gave up my seeking.
I lost my sense. I closed my open door.
And still... I can't believe I am speaking
I'm telling story I have been living for.

7.06.2012




Fri vers (Fri form) av Julianna Strandberg VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2012-06-07 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP