Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en utpräglad bohem...





Att vara en utpräglad bohem
Skapar också stora problem


Jag försöker leva och känna som en katt
För det mesta är jag karl för min hatt


Min livsuppgift, mitt kall, är att vara poet
Men också det ställer till hinder och förtret


Djävulen och demoner försöker få mej på fall
Men med Guds hjälp tror jag att jag står pall


Jag vill leva enkelt utifrån det som flödar innifrån
Men från en fyrkantig omvärld får jag mest hån


Mänsklighetens smärta har satt sej i min kropp
Men änglar, katter, och poeter ger mej hopp.





Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-07 23:30



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Detta var fin läsning.
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP