Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hjältes rosenröda förmodan när ljusen släcks och alla gått hem till sitt

kyssvarma kaffe latte och högtflygande tankar
utan någon som helst höjdskräck

när hans avskalade ord hakar i mina
blir verkligheten äntligen verklig igen


min hjärna blir galet högljudd
och jag låter den så vara
knarkar förälskelse gör vi nog alla

innanför det som pulserar utanför
är lyckan som en såpbubbla skör

så jag flätar mitt morgontrötta hår
med endorfiner kärlek och himlens färger

alla är vi kungar på nåt´




Fri vers av L I V
Läst 421 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-08 09:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Lagom nära, morgontrött och berusande.
En fantastiskt text.
2012-07-04

  L I V
Jepp Niclas...jag tog bort dem och det blev allt bra mycket bättre...thanks för the tip
2012-06-09

  Niclas Petersson VIP
Åh, vilken kick!

"min hjärna blir galet högljudd
och jag låter den så vara
knarkar förälskelse gör vi nog alla"

Underbart!

Jag skulle fundera på att ta bort meningarna med parentes dock. Känns lite överflödiga. Men det är kanske bara jag. :)

Gillar. Mycket.
2012-06-08

  L I V
Man tillreder den inte Svenna...man bara fångar den i sin flyktighet och avnjuter med alla sinnen... :))
2012-06-08

  Dufvenberg
You have a way with words!!

Helt enkelt livsbejakande
och ljuvligt.
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V