Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte fastna i min sorg, besvikelse, vrede och hat



Jag fäller ut min själs vingar och flyger glad och lycklig LÅNGT ÖVER

ondskan, hysterin, panikångesten, misären, våldet, mörkret, tumultet

Jag flyger HEM till Gud och de vackra människorna, och jag blir

emottagen med all den ömhet jag är värd, och jag älskar igen,

blir den jag alltid har varit och alltid kommer att vara, ett LJUSVÄSEN!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP