Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alarmen kommer


Nu kommer alarmen

det spränger i barmen

det strålar i armen

och det är trögt uti tarmen

måste stödja i karmen

ja, jag är en stackars "arm en"...

Får väl söka till "Farmen"









Fri vers av Mia Marcus
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-09 11:49



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gillar denna, funkar fint med rimmen...
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus