Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantik






I storforsens brus

I vågornas sus och solens glittrande ljus.

Badade vi nakna, simmande, skrattande, berusade vi oss av
Kärlekens rus.

Till storforsens brus i sidoforsens små virvlande strömmar,
Kysstes vi lekandes.

I kyssarnas upphetsande rus, till storforsens makalösa brus, var det som hela världen stod stilla.

Men inte ens i Storforsen brus är kärleken som ett förevigat rus.

Storforsens fortsatte med sitt brus,
men ut, dog, vårt kärleks rus.



Av Suz AW Jan

1984-09-20




Bunden vers (Rim) av Suzja
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-09 12:51



Bookmark and Share


  Rosen VIP
lite noter till så blir den fulländad
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja