Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kåthet mitt ljus











ditt vita skinn

du skälver

ger dej

min själ och mer

plågar dej

våra blickar

på resa

i himmelskt rus

. . ... . . ...... .. . . .. ....

din vita

knottriga hud

slickar dej

zick~zack

in under

troskanten

och du ber mej sluta

dina naglar

skadar mej

... .. . . . .... . . . .. .. .. . ..

murarna smälter

all terror släpper taget

i vår envisa kärleks

exorcism

din ömhet

gör mej så kåt

långa kyssars glädje

allt ska bli bra

... .. . . ... ..... ... .. . . . ...

din kåthet mitt ljus

vi passar inte in nånstans

bara hos varandra

bragd vårt räddande

av det heliga inatt

orgasmer av närhet genom

smärtan och sorgen

helar oss.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-09 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP