Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mego

 

Jag skrev dina

ögon fulla

 

Jag ropade min

själ tom

 

Jag röt mina

lungor hesa

 

Jag grät alla

våra tårar

 

Men jag lyssnade

aldrig riktigt

 

Mea culpa vännen

mea culpa




Fri vers av Vici
Läst 555 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-09 20:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar text om än tragisk....men är det verkligen bara den enes skuld när det handlar om två?

2014-04-19

  Lars Hedlin
Så fint du skriver!
2012-12-16

  anits VIP
Underbar poesi
2012-06-10

  ULJO
Mycket bra poesi
2012-06-10

    ej medlem längre
Lyss vinden brusar å källan är full! Mycket fint!
2012-06-09

    Amicus
Bra skriftat!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici