Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett (så kallat) kristet MONSTER på sajten





Han hatar hippies och Dalai Lama och djurrättsaktivister,

och han sprider sin skit och mörker på sajten, med sin förvridna

och rubbade livssyn, mej har han blockerat för evigt, eftersom

jag provocerade honom och protesterade mot hans bokstavstrogna

sjuka religiösa tro. Det är tragiskt med såna människor.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-10 00:46



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Instämmer till fullo, Trångsynthet är alltid trist!
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP