Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dej så att det gör så ont ibland





Jag älskar dej så att det gör så ont ibland

Det kan kännas ensamt att bära på en kärlek så stark

Ondast gör det när mörkret sluter oss inne

Men vi är aldrig så separerade som det känns

Vi stör omvärlden med vår kärleks storhet och brillians

så vi har nästan blivit enstöringar, kanske vi lever i fel

region, fel land, på fel planet?

Vi längtar efter förtröstan och fred, men vår livsuppgift

verkar att vara revolution och strid

Till och med de så kallade poeterna bemöter oss med

ignorans, avståndstagande och tystnad

Endast i våra drömmar om natten är vi verkligt fria,

då flödar glädjen, inspirationen, magin och kärleken

Vi ber sakligt alla plågoandar och dämoner att

dra åt helvete, allt vi vill är att få vara ifred

med katterna ute i naturen, och i musiken och poesin.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-10 01:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-06-10

  Filosofen2
Lite Bellman över dig nu:)..
2012-06-10

  NågonAnnans
Håller med om att ; Endast i våra drömmar om natten är vi verkligt fria
Fint skrivet..
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP