Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 feb 12


Vår film

Och
ditt leende har fastnat
på näthinnan,

den dagen
spelar på repeat,

innanför mina ögon
som en film.

Scenerna
från vår film.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-10 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning