Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi bygga inomhuskoja?







Ska vi bygga inomhuskoja... tillåta oss att bli barn igen?

Kojpicnic... berätta historier och sagor medans regnet smattrar på rutorna.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-10 19:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta gör jag ofta med mina barnbarn...
2012-06-10

  lilla t
Låter tryggt och bra, bakar du bullar så ordnar jag med saft? ;)
2012-06-10

  wildrose
Va mysigt
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP